[vc_row disable_background_image=”” el_id=”marielle-story” anchor=”marielle-story” simple_background_image=”15229″][vc_column]

[vc_single_image image=”27453″ img_size=”full” alignment=”center”]
Haridresser
balayage me.

Marielle Ecklund

Vi har Sveriges Balayage-Queen hos oss på Balayage ME! Med gedigen bakgrund och efter flera år i USA där hon hämtat inspiration och byggt grunden till den färgspecialist hon är idag, reser hon och utbildar och inspirerar andra frisörer i Sverige. När hon arbetar hos oss på salongen i Uppsala gör hon gärna Instagram/ Pinterest hår och brinner för komplicerade färgningar och makeovers. Krispiga blonda toner är hennes favorit!

Marielle’s instagram @mariellehair

[vc_empty_space height=”22px”]
Haridresser
balayage me.

Rebecka

Vår positiva inspiratör som verkligen älskar sitt yrke! Rebecka går in för en långsiktig relation med sina kunder där ni tillsammans jobbar fram ditt önskade resultat. Med noggrannhet sätter hon sina färger som sträcker sig från gråhårs-pager till långa glänsande Balayager. Rebeckas personliga, trygga och omhändertagande sätt är en av hennes styrkor och hon välkomnar dig varmt till hennes stol.

Rebeckas instagram @beckanhair

[vc_empty_space height=”22px”]
[vc_single_image image=”27454″ img_size=”full” alignment=”center”]
[vc_single_image image=”27455″ img_size=”full” alignment=”center”]
Haridresser
balayage me.

Krista

Krista är våran nyaste stjärna hos oss på Balayage ME och vi har turen att ha en sådan lyhörd och skicklig frisör i vårt team! Krista briljerar med sin kunskap i nya färgtekniker och komplicerade färgningar, och har skarp blick för vad som passar dig gällande både färg och frisyr. Krista specialiserar sig dessutom på extensions, så föreställ dig en makeover i hennes stol…. Magi!

Kristas instagram @kristakoivurantahair

[vc_empty_space height=”22px”]
Haridresser
balayage me.

Saga

Saga är våran stjärna från Kiruna som behärskar allt från extensions, färg och brinner lite extra för texturerade/lockiga hår. Med flera års erfarenhet är hon ett välkommet tillskott till vårat team.

[vc_empty_space height=”22px”]
[vc_single_image image=”27471″ img_size=”full” alignment=”center”]
[/vc_column][/vc_row]